Graffitifun Europa

Contact Graffitifun

    Graffiti workshops voor iedereen!

    Contactpersoon: Michel Steers

    GRAFFITIFUN BV EUROPE
    (personal-artist)

    Vinkenkade 77-23
    3645 BX Vinkeveen

    T: +31 6 – 15 82 87 01
    E: info@graffitifun.nl

    Voor reserveringen graag mailen.
    Whatsapp mogelijk voor kleine vragen!

    Graffitifun B.V.
    KvK- nr: 92239234

    Graffitifun Europe Holding B.V.
    KvK- nr: 92035639

    Bekijk onze locaties

    Team Graffitifun

    Bij telefonisch geen gehoor, stuur dan even een mailtje voor contact. Reactie altijd binnen 1 (werk)dag, één uur of sneller!

    Kom naar onze Graffitifun Hall (walls) of Fame in Amsterdam en Utrecht voor een echte graffiti belevenis en experience!
    Hier bieden wij de tofste graffiti workshops en de meeste exclusieve graffiti kinderfeestjes!

    Ook zijn wij CJP partner (cultuurpas) voor school workshops.

    Voor reserveringen graag mailen.
    Voor kleine vragen: WhatsApp mogelijk!

    Verklaring KVK en belastingdienst aanwezig + diverse vergunningen en ontheffingen gemeente

    Contactpersoon: Michel Steers

    Team Graffitifun
    Ontstaan van graffiti in Nederland

    Leuk weetje over de graffiti kunst in Nederland!

    Graffiti is een vorm van straatkunst die in Nederland is ontstaan in de jaren 70 en 80 van de twintigste eeuw. Het begon als een vorm van expressie onder jongeren in de grote steden, zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

    De eerste graffitikunstenaars in Nederland waren geïnspireerd door de opkomst van de hip-hop cultuur in de Verenigde Staten. Ze begonnen muren, treinen en metro’s te bespuiten met hun tags (handtekeningen) en pieces (uitgebreide werken).

    In de jaren 80 werd graffiti steeds populairder en begonnen steeds meer jongeren zich te interesseren voor deze kunstvorm. Er ontstonden diverse graffiti-crews en er werden speciale plekken ingericht waar graffiti-kunstenaars hun werk konden laten zien.

    In de loop der jaren heeft graffiti in Nederland verschillende stijlen en technieken ontwikkeld. Zo is er bijvoorbeeld de wildstyle, waarbij letters op een creatieve en complexe manier worden vormgegeven, en de stencil art, waarbij sjablonen worden gebruikt om afbeeldingen op muren te spuiten. En natuurlijk de rauwe letterstyle graffiti en throw-ups.

    Hoewel graffiti nog steeds controversieel is vanwege het illegale karakter en de schade die het kan aanrichten aan eigendommen, wordt het ook erkend als een kunstvorm en worden er regelmatig exposities en festivals georganiseerd om de werken van graffitikunstenaars te laten zien.

    Wij leren de deelnemers respect te hebben voor andermans eigendommen tijdens een leuke en informatie graffiti workshop! Graffitifun richt zich niet alleen op het aanleren van de technieken van graffiti en streetart, maar ook op het bevorderen van creativiteit en teambuilding. Deelnemers worden uitgedaagd om hun eigen creativiteit te gebruiken en om samen te werken met anderen om tot een gezamenlijk kunstwerk te komen.

    Kortom, Graffitifun biedt een unieke ervaring voor mensen die graag willen leren over graffiti en streetart, en hun eigen creativiteit willen ontdekken en ontwikkelen!

    Comments are closed.